Flytning af dit domænenavn til Net-Butik.dk!

Når du vælger en webshop løsning hos Net-Butik.dk, er det naturligvis en selvfølge at du kan koble et domænenavn på løsningen. Dette kan både være et .dk eller et .com domæne. Såfremt du ikke allerede har et domæne i forvejen kan vi hjælpe dig med at finde det helt perfekte domæne til din webshop og derefter købe dette til dig - se evt. denne artikel om valg af domænenavn

Har du i forvejen et .dk eller .com domæne, kan Net-Butik.dk også meget nemt og hurtigt flytte dette over til os for dig. Det foregår nemt og smertefrit.

Således forløber en flytning af DK domæne

Har du et .dk domæne er det DK-Hostmaster som administrere dette. .dk domæner er meget lette at flytte og kan ske i løbet af få timer.

Når du har bedt os om at flytte dit domæne over til Net-Butik.dk, vil vi sende en anmodning til DK-Hostmaster om samme. Du modtager herefter en mail fra DK-Hostmaster, hvori du bliver bedt om at bekræfte flytningen. Dette sker af sikkerhedsmæssige årsager overor indehaveren af domænet (dig). Når du har været logget ind hos DK-Hostmaster og godkendt flytningen er domænet typisk flyttet efter nogle få timer.

Skulle du have glemt dit kodeord til DK Hostmaster kan Net-Butik.dk hjælpe dig med at få dette gensendt. Såfremt du ønser det, ka vi også stå for flytningen, således du ikke behøver gøre noget.

Domænet vil altid være dit. Dermed berøres ejerskabet af domænet altså ikke af flytningen. Det samme gælder vedat køb af et helt nyt domæne, hvor du som kunde altid vil være ejer af domænet. Dette får du ligeledes en bekræftelse på fra DK-Hostmaster. Vi låser ikke (I modsætning til visse andre hjemmeside firmaer), domænet hos os.

Således forløber en flytning af COM domæne

Vi kan også flytte et .com domæne. Det fungere lidt langsommere end med .dk domæner og tager således ca. 7 dage. 

Har du lige købt dit .com domæne, vil vi ikke kunne flytte det over til os. Dette skal ske minimum efter 3 måneder fra købsdato. Det er derfor en god ide at købe domænet via os ved oprettelse af din webshop hos Net-Butik.dk.

Når du ønsker at flytte domænet, sætter vi dette i gang. Du modtager en mail hvor du bliver bedt om at godkende flytnngen via et link. Når godkendelsen er registreret, går der ca. en uges tid før domænet er flyttet. Vi giver dig information når dette sker..

Net-Butik.dk hjælper dig gerne gennem processen, såfremt du skulle have nogen spørgsmål. Dette kan være både på telefon og via email.